Kozmetika

 

Rólunk

Ha szeretnének igényes környezetben, kellemes légkörben szépülni, hozzáértő szakemberek kezei között, jöjjenek el szépségcenterünkbe és próbálják ki kozmetikusainkat, vagy akár csak kérjenek tőlük szaktanácsot. Célunk, hogy a különböző bőrtípusokat felismerve, szakszerűen és professzionális módon kezeljük a problémás bőrt hagyományos és a legmodernebb kozmetikai kezelésekkel egyaránt.

A legfontosabb dolog, hogy vendégeink mindig elégedetten távozzanak, legyen szó akár csak egy szempilla vagy szemöldökfestésről, esetleg gyantázásról a test bármely részén, netán egy tisztító arckezelésről.

LETÖLTHETŐ ÁRLISTA

Kozmetika XII. kerület, II. kerület, II. kerület, III. kerület, Kozmetika XII. kerület, XI. kerület, I. kerület, II.kerület, III. kerület
Kozmetika XII .kerület, XI. kerület, II. kerület, III. kerület, I. kerület Kozmetikusaink a kifogástalan eredményeiket luxustermékeik, a kiváló iskolákban elsajátított technikáik és csúcstechnológiás gépeink felhasználásával érik el.Kitűnő szakemberek, akik újabb és újabb képzéseken sajátítják el a legmodernebb eszközök és termékek szakszerű használatát, mint például a méltán népszerű elektrokozmetikai kezeléseket (tű nélküli mezoterápiát), melynek segítségével célzottan a problémás terület szövetei közé lehet juttatni olyan válogatott hatóanyagokat, amelyek beindítják a sejtregenerációt és ez által a gyógyulást és már akár egy alkalom után a bőr feszesebb lesz és láthatóan kisimulnak a ráncok.

Kozmetikus:

Kővári Adrea
 (+36 30 / 405 – 6666)
Andi feliratos