Fodrászat

Rólunk

Szépségszalonunk fodrászai számára a legfontosabb dolog az, hogy vendégeinek egyéni, személyes igények szerint alakítsák ki a legelőnyösebb frizurát, amelyet a tökéletes kiszolgálás mellett maximális precizitással, pontos vágástechnikával készítenek, legyen szó egy divatos, extravagáns vagy akár hagyományos hajviseletről, női, férfi vagy gyermek frizuráról. A tökéletesen csillogó hajak ápolásához és a ragyogó hajszínek megfestéséhez a L’Oreál, az Itely, és Londa professzionális termékeit használjuk.

Fodrászat XII. kerület, I. kerület, III. kerületLETÖLTHETŐ ÁRLISTA
Fodrászat XII. kerület, II.kerület, I. kerület, III. kerület, II. kerület

Rajos Éva (+36 30 / 546 – 9587)

Amióta a L’Oreál képviselteti magát Magyarországon, azóta ezzel a márkával dolgozom. A L’Oreál festékek a világon a legkiválóbb minőségűek! mind a négy termékcsaládja, a Majirell-Majiblond-Majiruge, Luo, Diacolor, és INOA kiváló minőség, de ez utóbbi festék a világon egyedülálló, a hajfestésben csúcstechnológiát képvisel.

Vendégeink otthoni hajápolására is nagy gondot fordítok, ezért üzletünkben megvásárolhatók a L’Oreál Professional termékcsalád finish termékei, amelyek minden hajtípusra és hajproblémára megoldást kínálnak.

 

Fodrászat XII. kerület, II. kerület, I.kerület, III. kerület, I. kerület