Manikűr, pedikűr

Esztétikai- és gyógypedikűr, manikűr

A láb ortopédiai elváltozásai, a kényelmetlen cipő és a mechanikai igénybevétel nem csak esztétikai, de akár fájdalommal járó egészségügyi elváltozásokat is okozhatnak kéz- és lábfejünkön. Ezért fontos rendszeres, szakszerű ápolásuk. Vendégeimmel együttműködve, egyéni igényeiket figyelembe véve alakítom ki a kezelések menetét, adok tanácsot az otthoni ápolásra vonatko

Horváthné Aranka +36  20 / 989 – 1339

Manikűr, Gyógypedikűr, Pedikűr


Pedikűr, manikűr - Event Beauty Center
LETÖLTHETŐ ÁRLISTA

spa-pedikur

Az egészség mellett az esztétikus megjelenés jelentősége sem elhanyagolható, hisz bizonyára mindenki megtapasztalta már az ápolt és szép kéz, illetve láb nyújtotta elégedettség érzését. A körmök természetes anyaggal való ápolására kiválóan alkalmas a japán manikűrnél használt méhviasz.

A körmök lakkozása magas minőségű lakkokkal történik, hosszabban tartó hatás elérésére a tartós gél-lakkot ajánlom.

Talpmasszázs

A talpmasszázs kiválóan alkalmas a stressz oldására, a testi és lelki ellazulásra. A talpon található zónák masszírozása által beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Nyirok- és vérkeringés serkentő, méregtelenítő hatású, az ideg- és a hormonrendszer működését harmonizáló kezelés.

 foot_massage
Spa-pedicure

SPA pedikűr

A SPA pedikűr az a másfél órás kényeztető kezelés, mely a pedikűrözésen túl magában foglalja a láb bőrének térdig történő radírozását tengeri sós bőrradírral, és a láb 20 perces masszírozását. A tengeri ásványok és aromaterápiás anyagok tovább fokozzák a talpmasszázs relaxáló hatását.