Masszázs

A rohanó életmóddal járó kevés testmozgás, helytelen testtartás és az egyoldalú fizikai megterhelés aszimmetrikus-túlfeszített izomtónus kialakulásához vezet és hozzájárul a testi-lelki egyensúly elvesztéséhez. A nyak és vállizmok akaratlan, tartós feszülése gátolja az agy vérellátását, ami a szellemi funkciók gyengülését, depressziót, fáradékonyságot, lobbanékonyságot és a tűrőképesség csökkenését eredményezi.

Masszázs XII kerület, I. kerület, II.kerület, III. kerület, XI. kerület
Gyógymasszázs Budán, XII.kerület, I. kerület, II. kerület, III. kerület, I. kerületLETÖLTHETŐÁRLISTA

masszazs-XII-kerulet-buda-event-beauty-center

Rajos Gábor (06 70 / 607 – 0581)

okleveles gyógymasszőr

A gyógymasszázs során kiemelt figyelmet fordítok a fájdalmak megszüntetésére, a kialakulóban lévő mozgásszervi problémák megelőzésre. Speciális, az adott probléma megoldására alkalmas fogásokkal eredményesen kezelhetők az alábbi, leggyakrabban előforduló mozgásszervi problémák: Lumbágó (idegszál becsípődés okozta deréktáji fájdalom), lábzsibbadás, lábba sugárzó fájdalom, hátfájás, krónikus váll és felkar fájdalmak, nyaki izommerevség és az ennek következményeként kialakuló migrénes fejfájás.

Páros héten
Kedd-Csütörtök: 08:00 – 20:00
Páratlan héten
Hétfő-Szerda-Péntek: 08:00 – 20:00
Egyéb időpontok előzetes egyeztetés alapján!

Minden vendégem egyedi, az adott probléma megoldásához igazodó masszázsban részesül. Kivételes esetekben (pl.: idegszál becsípődés „lumbágó” miatti, a mozgást akadályozó fájdalom) a házhoz menetel is megoldható. Természetesen lehetőség van nyugtató, relaxációs masszázs, vagy előzetes megbeszélés alapján thai masszázs igénybevételére is.